Alexandra Boharu

Cum sa obtii cele mai frumoase sprancene

Sprâncenele reprezintă o parte foarte importantă în aspectul nostru fizic. Acestea ne schimbă complet fizionomia de aceea este foarte important să le punem în evidență într-un mod corect și armonios cu restul feței.

Cu toții ne dorim sprâncene perfecte, de aceea trebuie să știm să le oferim forma perfectă. În ultimul timp există foarte multe metode permanente pentru a stiliza sprâncenele precum laminarea sau micropigmentarea. Însă cea mai la îndemână metodă pentru a obține sprâncene perfecte este machiajul.

Există câteva produse pentru machiajul spâncenelor pe care fiecare femeie ar trebui să șe aibă în trusa sa de machiaj. De aceea, asigură-te că trusa ta de machiaj conține următoarele produse:

1. Creion sprâncene. Unul dintre cele mai folosite produse pentru machiajul sprâncenelor este creionul de sprâncene. În comerț, pot fi găsite o mulțime de nuanțe potrivite pentru trasarea firelor lipsă din sprâncene. Recomandarea mea în materie de creion pentru sprâncene vine de la Sigma Beauty și anume creionul Fill + Blend Brow Pencil ce ajută la modelarea unor sprâncene pline, cu o formă perfectă. Acesta are 2 capete funcționale, unul cu o perie ce ajută la pieptănarea sprâncenelor, unul cu o mină ce ajută la trasarea firelor în porțiunile lipsă. Creionul Fill + Blend Brow Pencil adaugă sprâncenelor volum și formă cu un efect de lungă durată. Acesta evidențiază sprâncenele și le pune în valoare frumusețea naturală. Se aplică pe sprâncene folosind pensula, dinspre centrul feței spre exterior. Folosind tușe scurte, se trasează și se completează sprâncenele în forma dorită.

 

2. Fard / pomadă de sprâncene este acel produs ce umple sprâncenele oferindu-le un aspect pudrat. Preferatele mele sunt produsele de la Anastasia Beverly Hills pe care le ador. Fardul de sprâncene Brow Powder Duo subliniază și accentuează aspectul sprâncenelor, lăsând un aspect foarte natural.

3. Mascara / gel pentru sprâncene. Ultimul pas dupa aplicarea creionului, fardului de sprâncene este aplicarea mascarei. Mascara de sprâncene are rolul de a le fixa. Poți opta fie pentru mascara transparentă ce doar va fixa sprâncenele în forma dorită sau poți opta pentru mascara cu culoare ce va și colora sprâncenele. Mascara pentru sprâncene NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara disciplinează firele rebele, fixează sprâncenele în forma dorită, oferindu-le un aspect mai plin. Rimelul are o consistență ușoară ce lasă sprâncenele moi și suple.

Tu la ce trucuri apelezi pentru a avea sprâncene perfecte?