Alexandra Boharu

Sampon uscat: pro sau contra


Trăim vremuri tot mai pe fugă, vremuri ciudate chiar aş putea spune, iar timpul nu ne este prieten. Apelăm la tot mai multe metode rapide în tot ceea ce priveşte partea de beauty, gătit şi tot ce înseamnă time consuming.

De multe ori ratăm vizitele la salon sau chiar şi acasă din lipsă de timp, ratăm seara în care ar trebui să ne spălăm părul, aşa că avem nevoie de un truc magic pentru a ne reîmprospăta părul. Noroc cu şampoanele uscate ce au apărut de ceva ani şi care ne scot din încurcătură pe loc, fără timp pierdut, şampoane pe care le putem găsi pe site-ul Notino.

Şi pentru că mămicile şi nu numai ştiu perfect despre ce vorbesc atunci când menţionez lipsa timpului, astăzi vom vorbi despre avantajele şi dezavantajele folosirii şamponului uscat şi vă voi recomanda câteva tipuri de şampon uscat pe care eu le am mereu la îndemână.

Beneficii:

Dezavantaje:

Totuşi, oricât de folositor şi ajutător ar fi şamponul uscat, acesta nu trebuie să fie un substitut în ceea ce priveşte îngrijirea părului. Părul trebuie spălat regulat cu şampon şi alte produse de îngrijire a părului, iar şamponul uscat să fie folosit doar în caz de nevoie.

Unul dintre brandurile mele preferate în materie de şampon uscat este Batiste. Sunt convinsă că aţi auzit de Batiste şi probabil ca şi mie, nici vouă nu vă lipseşte din casă. Ce îmi place la ei este faptul ca îl puteţi găsi şi în varianta travel, perfect pentru a-l purta în geantă, astfel încât ori de câte ori aveţi nevoie de o reîmprospătare, îl aveţi la îndemână. De asemenea gama Batiste conţine o mulţime de arome, pentru toate tipurile de păr, dar şi pentru păr blond, castaniu sau brunet. Pe lângă faptul că părul arată ca după o spălare, acesta miroase frumos, capătă volum şi va fi mult mai uşor de coafat.

Cel de-al doilea şampon preferat de mine este L’Oreal Paris Magic Shampoo Vegetal Boost. Este un şampon ce nu lasă urme albe şi este potrivit pentru toate tipurile de păr. Nu încarcă firul de păr şi absoarbe excesul de sebum.

Eu sunt o mare fană a şamponului uscat, însă asta nu înseamnă că fac abuz de acesta, lucru pe care vi-l recomand şi vouă.

Sunt tare curioasă dacă aţi încercat şampoanele uscate până acum şi care este preferatul vostru?