Alexandra Boharu

Alege accesoriile potrivite stilului tau de pe Brasty.ro

Astăzi vom vorbi despre una dintre marile mele pasiuni şi anume ceasurile şi despre un magazin online nou descoperit, de unde cu greu m-am putut hotărî ce anume să îmi comand. Şi chiar dacă parfumurile mă atrag tare, însă am zis că am suficiente deocamdată, mi-am ales un ceas de la brandul Fossil.

Despre Brasty.ro

Magazinul Brasty face parte dintr-un grup international, ce îşi are sediul în Cehia. Misiunea lor este de a oferi clienţilor săi ceasuri originale de lux, bijuterii, genţi, parfumuri şi produse cosmetice profesionale şi de îngrijire a părului la preţuri speciale, făcându-le astfel accesibile pentru întreg publicul.  În proporţie de 98% din portofoliul de ceasuri, cei de la Brasty.ro au cel mai mic preţ din România. De asemenea, toate ceasurile aparţinând brandurilor Michael Kors şi Daniel Wellington beneficiază de transport gratuit.

Ce mi-am ales eu pentru început de pe Brasty.ro?

Ei bine, după multe căutari şi multe minute răsfoind site-ul Brasty.ro, m-am oprit la categoria ceasuri de unde mi-am ales de la brandul Fossil, modelul Jaqueline ES3433. Ceasul Fossil, modelul Jacqueline ES3433 este un accesoriu ce denotă eleganţă şi personalitate. Aparent simplu, cu un cadran rotund, protejat de un geam mineral, cu o brăţară din oţel inoxidabil şi de culoare argintie, modelul Jacqueline este destinat femeilor elegante, stilate. De la ţinute elegante şi unghii roşii, la ţinute casual şi culoarea nude pe unghii, ceasul Fossil este potrivit oricărei ocazii.

“𝑺𝒊𝒎𝒑𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒄𝒉𝒆𝒊𝒂 𝒂𝒅𝒆𝒗ă𝒓𝒂𝒕𝒆𝒊 𝒆𝒍𝒆𝒈𝒂𝒏ţ𝒆” – Coco Chanel

Frumos ambalat în cutia lui originală, dar şi învelit în folie protectoare pentru a nu se deteriora în timpul transportului. În plus, folia protectoare avea un sigiliu ce ne îndemna să nu acceptăm coletul dacă sigiliul este rupt. De asemenea, în colet am găsit şi o mică surpriză: o mostră de parfum Extatic de la Balmain.

În ceea ce priveşte plata, aceasta se poate efectua la livrare, cu cardul online sau prin transfer bancar. Dacă alegeţi plata la livrare, preţul transportului este de 18 lei, însă dacă alegeţi să efectuaţi plata prin transfer bancar sau online cu cardul, tariful transportului este de 15 lei. Există şi pick-up point-uri în majoritatea marilor oraşe, de unde vă puteţi ridica singuri coletul atunci când sunteţi liberi sau disponibili. În acest caz, tariful transportului este de 10 lei. Dacă valoarea comenzii voastre depăşeşte suma de 499 lei având produse diferite în coşul de cumpărături, atunci transportul este gratuit.

Pe lângă parfumurile full-size ale brandurilor cunoscute în întreaga lume, Brasty.ro este singurul magazin online din România care vinde eşantioane de parfum original de 10 ml. Dacă achiziţionaţi 3 eşantioane de orice fel, beneficiaţi de transport gratuit folosind codul ESAN16. De asemenea la comenzi mai mari de 350 lei, beneficiaţi de un cadou la alegere.

Vă invit să navigaţi printre categoriile disponibile pe site-ul Brasty.ro şi să îmi spuneţi ce anume v-a plăcut cel mai mult. Şi în semn de mulţumire că mă urmariţi, la orice comandă plasată pe site-ul Brasty.ro, puteţi folosi codul “dreambiglittlegirl” şi beneficiaţi de o reducere de 10%.

Spor la shopping!