Alexandra Boharu

Empties luna decembrie

In primul rand, la multi ani, dragile mele. Sa avem un an asa cum ni-l dorim, linistit si cu impliniri. Si pentru ca decembrie s-a incheiat, a venit timpul pentru un nou articol cu produsele terminate in luna ce tocmai a trecut. Trebuie sa recunosc ca nu am terminat foarte multe produse pentru ca am fost multe incepute si le folosesc alternativ.

Mini rimelul de la Clinique, Chubby Lash m-a impresionat foarte tare. Are o periuta ce confera genelor volum si nu le incarca. Eu fiind fidela unui singur tip de rimel si anume Maybelline, am ramas foarte surprinsa cand l-am incercat pe acesta. Un big yes pentru Chubby lash de la Clinique. L-as cumpara din nou, insa in varianta big size.

Gelul de la dus de la Elmiplant nu mi-a placut si de abia asteptam sa il termin. Nu stiu ce si cine m-a pus sa iau o varianta atat de mare, ca simteam ca il am de o vesnicie. Nu il voi mai cumpara fiindca nu mi-a placut. Mirosul este unul placut, dar nu sa te dea pe spate, iar compozitia lui este putin ciudatica fata de a altor geluri de dus.

Crema asta micuta de la Yves Rocher mi-a placut tare mult si chiar daca a avut doar 3 ml de produs, m-a tinut cam 2 saptamani. Sensitive Vegetal este o crema hidratanta potrivita pentru tenul sensibil.

Cu Apivita v-am mai zis si ma repet, nu ma pot obisnui deloc. Asa ca nu am ce sa spun. Eu vreau:)) tot incerc cate o mostra ca poate, poate gasesc ceva pe placul meu, dar se pare ca nu. Deci Apivita, pentru mine are un mare NU.

In ultima mea vacanta, am gasit mastile tip servetel de la Victoria’s Secret la reducere asa ca nu le-am ratat. Pretul intreg al unei astfel de masti este de 4,95$, insa eu am gasit-o la 2$. Ultima masca ramasa si folosita luna aceasta este Gonna Acai, o masca fructata ce hidrateaza tenul si il lasa catifelat. Cu siguranta o voi cumpara din nou cand voi ajunge intr-un magazin Victoria’s Secret.

Voi ce produse mai folositi in ultimul timp?