Alexandra Boharu

Protejeaza-ti parul impotriva poluarii cu noua gama Gliss Purify & Protect

Poluarea este, din pacate, o realitate tangibila care afecteaza atat prezentul, cat si viitorul omenirii, fiind una dintre principalele probleme la acest moment.

Pielea si parul sunt principalele parti ale corpului nostru care sunt expuse la poluarea din aer. Pielea poate fi protejata prin aplicarea cremelor protectoare, insa de multe ori nu acordam multa importanta parului. Murdaria, praful sau gazele din aer pot provoca iritatii ale scalpului, uscaciune, fragilitatea firului de par, chiar si caderea parului intr-un mod excesiv.

Cum ne putem proteja parul impotriva poluarii?

Probabil ca ati vazut deja ca am destul de mare grija de parul meu si mereu incerc produse noi in speranta de a descoperi produsul ideal pentru ingrijierea parului.

Una dintre noile campanii de pe Buzzstore, este la noul produs Schwarzkopft si anume gama Gliss Purify & Protect. Inca mai aveti timp si inca mai sunt locuri disponibile pentru a va inscrie in aceasta campanie, iar link-ul pentru inscriere il puteti accesa direct de aici.

Gama Gliss Purify & Protect este creata special pentru a ne proteja parul impotriva poluarii. Formula sa speciala ultra-usoara, care are la baza seminte de Moringa si serum cu keratina, ajuta la crearea unui strat de protectie impotriva prafului din aerul poluat.

Ce-mi place mie la aceste produse? 

In concluzie, am testat produsele fiind curioasa, insa nu pot spune ca m-au impresionat prea tare. Samponul as continua sa il folosesc, insa balsamul clar nu l-as cumpara, din cauza faptului ca nu hidrateaza firul de par indiferent de cantitatea folosita.